Ida & Tomas wedding  (48)

Ida & Tomas bröllop på Scandic Plaza, Umeå

Om ni i början av året hade frågat mig hur jag tror denna bröllopssäsong kommer att bli så hade jag nog svarat: rolig, underbar, fantastisk… Men det visade sig att vara något helt annat, något oväntad. Jag har aldrig trott att jag kommer att få möjlighet att tillsammans med Umeå Fashion Week börja planera ett bröllop som ska äga rum efter bara en månad. Med ett sånt underbart gäng är dock tydligen ingenting omöjligt. Men framförallt att jag ska få äran att träffa ett sådant underbart och inspirerande par: Ida och Tomas, samt att få dokumentera deras bröllopsdag.

Jag mötte Ida och Tomas några veckor innan bröllopet. Det var hedersamt att få lära känna dem och få höras deras historia. Så roligt och underhållande att få höra Tomas upplevelser när han först flyttade från Spanien till Sverige, vi fick ett gott skratt tillsammans. Ida däremot – så vacker på både in och utsidan, en kärleksfull och omtänksam kvinna som kämpar för sitt liv. Vi tre hade så mycket att prata om, men förutom det så skulle vi detaljerad planera bröllopsdagen som höll hus på Scandic Plaza här i Umeå.

Men nu ska jag inte prata för mycket, då jag anser att bilder talar mer än tusen ord – speciellt när det kommer till Idas och Tomas bröllop. Jag skulle bara vilja tacka dessa två för att ha inspirerad mig så otroligt mycket – att uppskatta och älska livet, att fånga varje ögonblick och att skratta även när det gör ont.

With love and appreciation,

Laura och Mantas

Tillsammans med fantastiska samarbetspartners fick vi uppfylla Idas och Tomas stora dröm:

Carina och Filippa från Umeå Fashion week | Malin, hårstylist från Kallbergelmberg | Petra, smink Bodyshop | Camilla från Löfgrensblommorna | Kerstins från Guldsmedjan | Veronica från Ingrids | Kicki från Christinas,  NailSkinCareUmea | Rapunzel of Sweden | Scandic Plaza, Umeå | Sariannys Ateljé |  Gregers | Nya Konditoriet | Skocentrum |

If at the beginning of 2015,  you had asked me how the new wedding season was going to be, I would probably have answered that it will be fun, great, amazing.. but it was actually far more than I could have ever expected. I would never have thought that I would be shooting a wedding that was arranged within 1 month together with the amazing Umea Fashion Week team. But more over, I would never have thought that I would meet an incredible and inspiring couple: Ida and Tomas and I will have privilige to document their wedding day.

I met Ida and Tomas a couple weeks before their wedding. It was such a pleasure to get to know them better and to hear their life story. We had lots of laughs speaking about Tomas’s experience living in Sweden, as he is originally from Spain. And moreover  the gorgeous Ida who is beautiful both inside and out..loving and caring and fighting for her life. To prepare for their wedding day at the Scandic Plaza, we’ve discussed all details and together we planned “first look” by Umeälven.

But I will say no more. I believe a picture speaks a thousand words about them and their special day. I just want to thank Ida and Tomas for inspiring me to love life, to cherish every moment and to laugh even when it is painful.

With love and appreciation,

Laura and Mantas

 

 

Ida & Tomas wedding (1) Ida & Tomas wedding (3) Ida & Tomas wedding (6) Ida & Tomas wedding (5) Ida & Tomas wedding (7) Ida & Tomas wedding (8) Ida & Tomas wedding (9) Ida & Tomas wedding (17)Ida & Tomas wedding (16) Ida & Tomas wedding (19) Ida & Tomas wedding (21) Ida & Tomas wedding (22) Ida & Tomas wedding (23) Ida & Tomas wedding (32) Ida & Tomas wedding (33) Ida & Tomas wedding (34) Ida & Tomas wedding (35) Ida & Tomas wedding (38) Ida & Tomas wedding (42) Ida & Tomas wedding (44) Ida & Tomas wedding (45) Ida & Tomas wedding (46) Ida & Tomas wedding (47) Ida & Tomas wedding (48) Ida & Tomas wedding (51) Ida & Tomas wedding (54) Ida & Tomas wedding (62) 3Ida & Tomas wedding (66)5 Ida & Tomas wedding (80)Ida & Tomas wedding (78)Ida & Tomas wedding (77) Ida & Tomas wedding (82)2 Ida & Tomas wedding (90)Ida & Tomas wedding (105)Ida & Tomas wedding (107)Ida & Tomas wedding (109)Ida & Tomas wedding (113)Ida & Tomas wedding (122)Ida & Tomas wedding (125)Ida & Tomas wedding (124)Ida & Tomas wedding (131) Ida & Tomas wedding (132) Ida & Tomas wedding (134)Ida & Tomas wedding (133) Ida & Tomas wedding (137) Ida & Tomas wedding (141) Ida & Tomas wedding (143) Ida & Tomas wedding (146) Ida & Tomas wedding (153)

Ida & Tomas bröllop på Scandic Plaza, Umeå | Bröllopsfotograf i Umeå Laura Dovi photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − sixteen =