Viktoria&Robert brollop (187)

Viktoria & Robert bröllop i Bjurholm

Jag kan inte ens berätta hur mycket jag älskade att arbeta med Viktoria och Robert på deras bröllop i Bjurholm. Vi förväntas ha en mild sommarvädret, men det visade sig vara väldigt varm dag i augusti. Bruden och brudgummen beredde sig på Bjurholm kyrka som i gamla traditioner och jag måste säga att det var bara mer än jag kunde förvänta sig..vackra och GOLDEN ljust, fantastiska kyrkfönster och vackra färger. Det var underbart att ha en chans att höra en fantastisk historia om Bjurholm kyrka av kyrkovaktmästare Stig hur visade mig en kyrka hjärta – en klocka!
Dessutom fotografera par naturen omgiven Bjurholm var fantastisk. Kvällen fortsatte på Älgens Hus, där alla gäster kunde njuta av underbara utsikten över Balberget.

Viktoria och Robert, tack för att väcka mig till din vackra Bjurholm, för att behandla mig så vänligt och för att jag fick bevittna din otrolig dag.

With Appreciation,

Laura Dovi

Viktoria & Robert bröllop i Bjurholm

 

Viktoria&Robert brollop (1) Viktoria&Robert brollop (2) Viktoria&Robert brollop (3) Viktoria&Robert brollop (6) Viktoria&Robert brollop (7) Viktoria&Robert brollop (11) Viktoria&Robert brollop (20) Viktoria&Robert brollop (24) 2 in 1-3Viktoria&Robert brollop (39) Viktoria&Robert brollop (62) Viktoria&Robert brollop (68) Viktoria&Robert brollop (78) Viktoria&Robert brollop (83) Viktoria&Robert brollop (88) Viktoria&Robert brollop (92) Viktoria&Robert brollop (93) Viktoria&Robert brollop (99) Viktoria&Robert brollop (103) Viktoria&Robert brollop (107) Viktoria&Robert brollop (109) Viktoria&Robert brollop (112) Viktoria&Robert brollop (115) Viktoria&Robert brollop (126) Viktoria&Robert brollop (130) Viktoria&Robert brollop (144) Viktoria&Robert brollop (147) Viktoria&Robert brollop (148) Viktoria&Robert brollop (149) Viktoria&Robert brollop (152) Viktoria&Robert brollop (155) Viktoria&Robert brollop (156) Viktoria&Robert brollop (185) Viktoria&Robert brollop (187) Viktoria&Robert brollop (188) Viktoria&Robert brollop (210) Viktoria&Robert brollop (211) Viktoria&Robert brollop (236) Viktoria&Robert brollop (237) 21-3Viktoria&Robert brollop (246) Viktoria&Robert brollop (247) Viktoria&Robert brollop (250) Viktoria&Robert brollop (251)

Viktoria & Robert bröllop i Bjurholm kyrka | Laura Dovi photography bröllopsfotograf i Umeå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =