Linda&Tommi brollop  (54)

Linda och Tommi bröllop i Umeå

Varje gång jag träffar paret då börjar en helt ny historia. Nya par, ny kärlek, ny glädje, nya berättelser. Linda och Tommi bröllop hade allt en sommarbröllop ska ha. Vackert ljus, varmt men inte alltför varmt väder, en eftermiddag tillbringade vandrade i en trädgård, en rörande ceremoni på Bakens kyrka, och ett pulserande fest på Baggböle hergård. Jag är särskilt tacksam till bruden och brudgummen för att ordna så mycket tid för sina porträtt. Det var härligt att se hur viktiga dessa bilder skulle dem och jag måste säga att det var facinerad att se hur avslappnad de var.! Linda och Tommi har fantastiska vänner som var så hjälpsamma, roliga och kreativa med alla historier om brudparet …och tjej kompisar som RAPt jag kommer aldrig att glömma..det var otroligt !!!

Linda och Tommi det var ett stort nöje att tillbringa dagen med er och era familjer och bästa vänner. Tack för att ni valde mig för att fotografera er bröllop. Det var en stor glädje.

With appreciation,

Laura Dovi

 

Linda och Tommi bröllop i Umeå | Bröllopsfotograf i Umeå Laura Dovi photography

 

Linda&Tommi brollop (1) 2i1-2Linda&Tommi brollop (5) Linda&Tommi brollop (19)Linda&Tommi brollop (22) Linda&Tommi brollop (23) Linda&Tommi brollop (30) Linda&Tommi brollop (36)Linda&Tommi brollop (34) Linda&Tommi brollop (35)Linda&Tommi brollop (37) Linda&Tommi brollop (38) Linda&Tommi brollop (39) Linda&Tommi brollop (45) Linda&Tommi brollop (48) Linda&Tommi brollop (49) Linda&Tommi brollop (50) Linda&Tommi brollop (52) Linda&Tommi brollop (54) Linda&Tommi brollop (61) Linda&Tommi brollop (62) Linda&Tommi brollop (64) Linda&Tommi brollop (67) Linda&Tommi brollop (69) Linda&Tommi brollop (77) Linda&Tommi brollop (78) Linda&Tommi brollop (83) Linda&Tommi brollop (95) Linda&Tommi brollop (100) Linda&Tommi brollop (108) Linda&Tommi brollop (112) Linda&Tommi brollop (113) Linda&Tommi brollop (119) Linda&Tommi brollop (125) Linda&Tommi brollop (127) Linda&Tommi brollop (144) Linda&Tommi brollop (147) Linda&Tommi brollop (153) Linda&Tommi brollop (154) Linda&Tommi brollop (166) Linda&Tommi brollop (168) Linda&Tommi brollop (184) Linda&Tommi brollop (189)Linda&Tommi brollop (210) Linda&Tommi brollop (209)Linda&Tommi brollop (211) Linda&Tommi brollop (227)Linda&Tommi brollop (224) Linda&Tommi brollop (225)Linda&Tommi brollop (233) Linda&Tommi brollop (235) Linda&Tommi brollop (236)

 

Linda och Tommi bröllop i Umeå | Bröllopsfotograf i Umeå Laura Dovi photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − 5 =