Malin&Johan brollop (41)

Malin & Johan bröllop i Kapellet Svedjan i Tavelsjö

Jag älskar alltid arbetar på platser jag har aldrig varit på förut, och den här gången var Malin & Johan bröllop på Kapellet Svedjan i Tavelsjö.

En fantastisk bröllop dag började på Swedish Beauty Factory i Umeå. Där jag dokumenterade brudens och hennes söta tärnor förberedelser.
Vi välde att ta några Malins porträttbilder inomhus, eftersom vädret visade att det kommer börja regna snart. Johan och Malin valde att se varandra innan deras ceremoni. De såg varandra för första gången i naturen omgiven Kapellet Svedjan i Tavelsjö. Det är en av den känslomässiga ögonblick för att minnas…
Vi hade tur att ha 40 minuter utan regn och strax innan avslutar tänkte jag varför inte att ta några bilder inne i kapellet?! .. som ni säkert vet att det finns fantastiskt stora fönster med fina naturliga ljuset. Och jag blev mycket nöjd med resultatet.
Under vigseln började det regna, men inuti kappellet var mycket mysig och romantisk. Malin och Johan gifte omgiven av närmaste vänner och familj.

Malin och Johan, jag är jättetacksam för att ni litat på mig med dina minnen. Det var en stor glädje att tillbringa dagen med er båda, dina vackra familjer, och dina vänner.

With appreciation,

Laura Dovi

Malin&Johan brollop (1) Malin&Johan brollop (2) Malin&Johan brollop (5) Malin&Johan brollop (7)Malin&Johan brollop (6)Malin&Johan brollop (12) Malin&Johan brollop (15)Malin&Johan brollop (21)Malin&Johan brollop (20) Malin&Johan brollop (23) Malin&Johan brollop (28)Malin&Johan brollop (27)Malin&Johan brollop (30) Malin&Johan brollop (34) Malin&Johan brollop (35) Malin&Johan brollop (36) Malin&Johan brollop (41) Malin&Johan brollop (44)Malin&Johan brollop (47) Malin&Johan brollop (49) Malin&Johan brollop (50) Malin&Johan brollop (51) Malin&Johan brollop (53) Malin&Johan brollop (55) Malin&Johan brollop (57) Malin&Johan brollop (59) Malin&Johan brollop (60) Malin&Johan brollop (61)Malin&Johan brollop (63) Malin&Johan brollop (65) Malin&Johan brollop (69) Malin&Johan brollop (70) Malin&Johan brollop (71) Malin&Johan brollop (72) Malin&Johan brollop (73) Malin&Johan brollop (74) Malin&Johan brollop (76) Malin&Johan brollop (77) Malin&Johan brollop (83) Malin&Johan brollop (84) Malin&Johan brollop (86) Malin&Johan brollop (87) Malin&Johan brollop (89) Malin&Johan brollop (95) Malin&Johan brollop (97) Malin&Johan brollop (98) Malin&Johan brollop (114) Malin&Johan brollop (115) Malin&Johan brollop (116) Malin&Johan brollop (117) Malin&Johan brollop (132)

 

Malin & Johan bröllop i Kapellet Svedjan i Tavelsjö | Bröllopsfotograf i Umeå Laura Dovi photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 19 =